НОВО! Онлайн консултиране и психотерапия

Онлайн консултиране

Photo: Getty Images

 

Онлайн психотерапията навлиза все повече в живота на съвременния човек. От една страна, това се случва поради развитието на технологиите и виртуалните връзки, които изграждаме със средата си. От друга, то е резултат от нарастването на търсенето за тази услуга извън големите градове, където обичайно този вид специалисти и центрове са концентрирани. Срещите с психотерапевт онлайн могат да бъдат в помощ и на хора, които живеят в чужбина, но желаят да намерят пространство, позволяващо да споделят мислите и преживяванията си на родния им език.

Онлайн психологическото консултиране и психотерапия имат своите дългогодишни привърженици и скептици, но актуалната световна криза с коронавируса и принудителното социално изолиране подтикна дори най-недоверчивите сред тях да разгледат неоспоримите предимства, които този вид работа може да предложи.

За да договорите дистанционна психотерапия или консултиране, е необходимо да се свържете със специалист от Център „Ариадне“ и подобно на всяка оценка за начало на психотерапевтичен процес, той ще вземе предвид и дискутира с Вас евентуалните позитиви и контраиндикации за работа. Сесиите се провеждат по Skype или Zoom в предварително договорен ден и час от седмицата, с обичайната продължителност от 50 минути.

 

За контакти, посетете секция Специалисти.

 

Повече за онлайн психотерапията можете да прочетете ТУК.

 

One thought on “НОВО! Онлайн консултиране и психотерапия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *