НОВО! Онлайн консултиране и психотерапия

Онлайн консултиране

Photo: Getty Images

 

Онлайн психотерапията навлиза все повече в живота на съвременния човек. От една страна, това се случва поради развитието на технологиите и виртуалните връзки, които изграждаме със средата си. От друга, то е резултат от нарастването на търсенето за тази услуга извън големите градове, където обичайно този вид специалисти и центрове са концентрирани. Срещите с психотерапевт онлайн могат да бъдат в помощ и на хора, които живеят в чужбина, но желаят да намерят пространство, позволяващо да споделят мислите и преживяванията си на родния им език.

Онлайн психологическото консултиране и психотерапия имат своите дългогодишни привърженици и скептици, но актуалната световна криза с коронавируса и принудителното социално изолиране подтикна дори най-недоверчивите сред тях да разгледат неоспоримите предимства, които този вид работа може да предложи.

За да договорите дистанционна психотерапия или консултиране, е необходимо да се свържете със специалист от Център „Ариадне“ и подобно на всяка оценка за начало на психотерапевтичен процес, той ще вземе предвид и дискутира с Вас евентуалните позитиви и контраиндикации за работа. Сесиите се провеждат по Skype или Zoom в предварително договорен ден и час от седмицата, с обичайната продължителност от 50 минути.

 

За контакти, посетете секция Специалисти.

 

Повече за онлайн психотерапията можете да прочетете ТУК.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *